Британська компанія представила ноутбук з сімома екранами (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британська компанія представила ноутбук з сімома екранами (фото)

Технології&Авто
851
В рамках виставки споживчої електроніки CES 2020 британська компанія Expanscape продемонструвала ноутбук Aurora 7.
Особливістю ноутбука є те, що він має сім екранів і призначений для розробників програмного забезпечення і кібербезпеки.
Компанія описує його як “надзвичайно модифікований/адаптований ноутбук” з процесором Core i9-9900K. Також повідомляється, що його графічною стороною є Nvidia GTX. Цей цікавий ноутбук має в цілому сім дисплеїв, чотири з яких – 17,3-дюймові 4K, а три інші мають роздільну здатність 1920 × 1200. Існує також додатковий міні-дисплей, який відображає інформацію про стан системи і контент, що налаштовується користувачем.
“Ми помітили, що на ці комп’ютери є попит в спільнотах розробників програмного забезпечення і кібербезпеки”, – йдеться в повідомленні компанії. Згідно з інформацією Expanscape, ціна і технічні характеристики будуть опубліковані цього тижня.
Інший прототип, розроблений Expanscape, настільки ж цікавий, як і комп’ютер з сімома екранами. TeenyServ Duo поєднує в собі чотириядерний 8-потоковий процесор Intel i7 (4 ГГц +), твердотільний накопичувач NVMe і 64 ГБ оперативної пам’яті.
Британська компанія представила ноутбук з сімома екранами (фото)
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас