OPPO запатентувала смартфон з висувною камерою (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

OPPO запатентувала смартфон з висувною камерою (фото)

Технології&Авто
487
Проблема розміщення селфі-камери без зменшення корисної площі дисплея стала одним з важливих викликів для виробників смартфонів. Компанія OPPO готує рішення, що дозволяє інтегрувати фронтальний модуль, не використовуючи вирізів і отворів в екранах. У новому патенті виробник описує оригінальну конструкцію смартфона з незвичайним розташуванням селфі-датчика.
Ідея створення висувного модуля не нова — вони використовуються виробниками вже не перший рік. Але на відміну від попередніх розробок, що передбачають вертикальні модулі, в OPPO працюють над варіантом, що висувається убік.
OPPO запатентувала смартфон з висувною камерою (фото)
У Патентному відомстві КНР зареєстрований дизайн смартфона, що має висувний модуль праворуч. Супутні рендери демонструють дизайн пристрою. Поки що немає достовірних даних про те, що компанія має намір запустити модель у виробництво — патент захищає саму ідею.
OPPO запатентувала смартфон з висувною камерою (фото)
Раніше OPPO також продемонструвала технологію розміщення «невидимого» фронтального модуля камери під дисплеєм. Для цього компанія використовувала спеціальний матеріал, здатний змінювати свою прозорість при включенні або відключенні фронталки.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас