Lenovo показала ноутбук з додатковим дисплеєм на кришці (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Lenovo показала ноутбук з додатковим дисплеєм на кришці (фото)

Технології&Авто
499
Компанія Lenovo під час виставки CES 2020 представила останню версію ноутбука для працівників – ThinkBook Plus.
Як зазначає виробник, для більшої продуктивності і мультизадачності новинка отримала додатковий екран на верхній кришці.
Основний 13,3-дюймовий дисплей з роздільною здатністю Full HD (1920×1080 пікселів) і матрицею IPS призначений для виконання щоденних завдань. А додатковий 10,8-дюймовий E-Ink екран на кришці підійде для створення ілюстрацій і діаграм за допомогою вбудованого стилуса.
Lenovo показала ноутбук з додатковим дисплеєм на кришці (фото)
Завдяки додатковому дисплею користувачі зможуть отримувати і переглядати важливі оповіщення навіть із закритою кришкою ноутбука, не відволікаючись на пошту під час зустрічі. Конфігурація включає процесор Intel Core 10-го покоління і твердотільний накопичувач. В кнопку живлення вмонтований сканер відбитків пальців, підтримується Windows Hello. Шторка камери покликана забезпечити конфіденційність, а модуль TPM 2.0 додаткову безпеку.
У компанії стверджують, що новий ThinkBook Plus відповідає вимогам сучасних працівників і допомагає вирішувати робочі справи в режимі мультизадачноств, а «розумні» функції дозволяють досягти максимальної ефективності. Наприклад, за допомогою стилуса, який синхронізується з Microsoft OneNote, можна робити швидкі замітки, а управляти VoIP-дзвінками в Skype допоможуть виділені гарячі клавіші. Підтримуються функції голосового помічника Amazon Alexa, завдяки чому можна за допомогою голосових команд додати нове завдання в список справ на день, навіть не відкриваючи пристрій.
Lenovo показала ноутбук з додатковим дисплеєм на кришці (фото)
Поки не уточнюється, коли ноутбук Lenovo ThinkBook Plus надійде в продаж і якою буде його ціна.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас