Samsung розробила віртуальну клавіатуру (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung розробила віртуальну клавіатуру (відео)

Технології&Авто
596
Компанія Samsung створила віртуальну клавіатуру. Клавіатура selfietype була розроблена підрозділом Samsung C-Lab. Вона використовує велику кількість технологій штучного інтелекту і розпізнавання зображень, створюючи QWERTY-клавіатуру на твердій поверхні, наприклад, на столі.
Віртуальні клавіатури на лазерних проєкторах існують вже давно. Вони не найефективніші і навіть не виконують роботу належним чином. Їх єдина перевага полягає в тому, що вони виключають потребу друкувати на сенсорному екрані.
SelfieType, здається, не вимагає додаткового обладнання, наприклад, проєктора. Це означає, що потенційно вона може з’явитися на майбутніх смартфонах або планшетах Samsung. Віртуальна клавіатура може навіть пробитися до старих пристроїв із сумісним обладнанням через оновлення програмного забезпечення. Найімовірніше, Samsung проведе демонстрацію технології на спеціалізованому обладнанні. Можуть знадобитися місяці, навіть роки, перш ніж ми побачимо цю клавіатуру на смартфоні або планшеті споживчого рівня.
Samsung представить технологію на CES 2020.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас