D-Fly представила електроскутер Dragonfly Hyperscooter (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

D-Fly представила електроскутер Dragonfly Hyperscooter (фото)

Технології&Авто
1318
Лондонська фірма D-Fly представила електроскутер під назвою Dragonfly Hyperscooter в двох виконаннях. Обидві версії можуть розвивати максимальну швидкість в 60 км/год і мають запас ходу до 46 кілометрів.
Подібні характеристики, як правило, означають високу вартість, і Dragonfly тут не виняток. Модель представлена в триколісному виконанні й має довжину 106,2-108,7 см, в залежності від того, чи складений самокат чи приведений в робочий стан. Чотириколісна версія краще від триколісної поводиться на ґрунтових доріжках і має довжину 115,2 см.
Dragonfly перекладається, як “Бабка” (комаха). Це відображено в дизайні оптики скутерів, а також загальній стилістиці техно-біоніки. D-Fly називає своє сміливе творіння “суперкаром або розкішним седаном” в світі електричних скутерів.
D-Fly представила електроскутер Dragonfly Hyperscooter (фото)
Скутер Dragonfly має кілька режимів руху, включаючи позашляховий і дрифт. У базову комплектацію моделі входить знімний блок живлення, який забезпечує пробіг до 29 км, в той час як далекобійна версія зможе долати до 46 км на одному заряді. Скутер оснащений системою рекуперації гальмівної енергії. D-Fly буде продавати акумуляторні батареї окремо, тому власники транспорту зможуть тримати запасні блоки живлення в рюкзаку і міняти їх при необхідності.
D-Fly представила електроскутер Dragonfly Hyperscooter (фото)
Електричний кік-скутер має не лише передні і задні LED-фари, але і сигнали поворотів. Вмикається ключем. Має вбудовану сигналізацію, трекер і GPS. Дисплей приладової панелі з навігацією і коннект-блоком, який співпрацює зі смартфоном, акустичну систему, що відповідає за відтворення музики і шумового супроводу самого скутера для оповіщення пішоходів. Крім того, скутери мають невеликі сховища для дрібних речей і утримувач для напоїв.
За матеріалами:
Телеканал новин 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас