Нові умови у Новий рік з Unex Card — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нові умови у Новий рік з Unex Card

Особисті фінанси
58
Зазвичай, люди діляться на 2 типи у новорічний період:
  • ті, хто в очікуванні дива;
  • ті, хто в очікуванні дедлайнів, завершень усіх справ, купівлі подарунків та високих витрат.
Якщо брати до уваги, що сьогодні наш темп життя і так досить насичений, то у зимовий період він просто «неперевершений». Порахуємо на що приблизно необхідно витратити свій час і гроші найближчим часом: привітати близьких на День Св. Миколая, зробити корпоративні подарунки перед святами, обрати новорічне вбрання, спланувати/забронювати святкування, придбати подарунки друзям та рідним, сходити у перші дні січня до всіх родичів, підготуватися до Різдва і все це, мабуть, далеко не повний список.
Обіцяти вирішити ці завдання за вас ніхто не може, а от допомогти у їх реалізації – це вже можливо. Щоб справді гарно відпочити та обрати подарунки, яким рідні дійсно зрадіють необхідно мати деякий «фінансовий тил».
За даними на 2019, близько 43% українців залишаться без коштів у разі непередбачуваних витрат. Натомість, лише 2% населення мають достатньо фінансового запасу, щоб прожити у тому ж ритмі ще близько року. Що стосується інших 55%, то вони або мають кошти для життя на незначний період, або мають кредитну картку. Одна за таких – Unex Card – оновлена версія кредитки ХочуКа від Юнекс Банку.
Кредитна картка vs кредит готівкою
Чому сьогодні так популярні кредитні картки? По статистиці та, навіть, по закордонним фільмам більша частина платоспроможного населення купує товари користуючись своїми кредитками.
По-перше, при оформленні картки ви залишаєтесь фінансово незалежним. Ви не зобов’язані нікому звітувати у своїх витратах та їх призначенні. Брати в борг у колег та друзів вже не актуально, якщо ви, звісно, не хочете просто зіпсувати відносини.
По-друге, оформивши картку лише один раз ти отримуєш відновлювальну кредитну лінію. Тобто, можете витрачати, повертати і знову витрачати скільки завгодно разів. Погодьтесь, що це набагато зручніше, ніж брати кредит готівкою кожного разу, коли не вистачає грошей, наприклад, на ремонт? А ремонт, кажуть, річ постійна ;-) А оформити кредитку дуже просто – достатньо лише ►залишити заявку онлайн і замовити доставку прямо додому!
По-третє, ви можете розраховувати на кошти у будь-який момент: кредитний запас завжди у гаманці, навіть якщо ви не використовуєте його щодня. І, останнє – це звичайна платіжна картка, якими ви вже звикли користуватися, але з додатковими можливостями для вашого комфортного життя.
Що можна отримати з Unex Card?
Якщо з призначенням кредитної картки вже все зрозуміло, то тепер розповімо у чому переваги оновленної Unex Card.
Знайомство можна розпочати з того, що це — картка-переможець у номінації «Найкращий кешбек» за версією Всеукраїнського конкурсу «Банк року – 2019».
Незалежно від того чи користуєтесь ви кредитними коштами на картці, чи власними, ви все одно маєте змогу отримати гарантований кешбек у визначеній категорії до 25%. Це досить приємний бонус – отримати 500 грн за місяць витрат, користуючись карткою у звичному режимі. Категорії завжди актуальні і змінюються відповідно до сезону. Загалом, відповідно до обраної категорії можна повернути від 2 до 25% витрат.
Якщо ж у власника Unex Card з’явилася необхідність у користуванні кредитними коштами, то він може розраховувати вже на таку суму: 100 000 гривень!
Два місяці – безкоштовно. І так кожного разу!
Для кредитної картки Unex Card діє пільговий період 62 дні. Наприклад, можна не чекати гроші до зарплати, а купити усім подарунки на Новий Рік і повернути їх на картку при отриманні.
Повернути використані кошти також можна без комісії та зручним клієнту способом:
✓готівкою через касу Юнекс Банку або будь-якого українського банку;
✓через онлайн сервіс на сайті за посиланням
✓безготівковим переказом з іншого рахунку або в іншому банку;
✓через термінали самообслуговування ПриватБанку (без комісії) або інші термінали, в яких є можливість поповнення банківського рахунку.
Після погашення заборгованості власник картки знов має всю суму кредитного ліміту у власному розпорядженні, і знов з пільговим періодом у 62 дні. Для зручності також можливе використання мобільного додатку Unex Bank (AppStore, Google Play).
Туторіал на пальцях від Сашка
Найкраща рекомендація – це власний досвід. Саме тому Unex Card має власного амбасадора Сашка.
Сашко був одним з перших користувачів кредитної картки і давав так багато порад, що його як «найрозумнішого» зробили обличчям картки. Тепер він власноруч тестує усі кешбеки та нововведення, відкриває лайфхаки та корисні факти, які розповідає на сторінках Юнекс Банку у Facebook та Instagram. Наприклад, нещодавно Сашко розповідав, що власник будь-якої картки Mastercard, у тому числі Unex Card, може отримувати значні знижки та подарунки лише зареєструвавши картку на сайті bilshe.mastercard.ua.
Приєднатися дуже просто – картку Unex Card можна замовити на сайті ►https://creditcard.unexbank.ua/ або отримати у відділеннях Юнекс Банку та точках продажу.
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас