Android з'явиться в автомобілях BMW — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Android з'явиться в автомобілях BMW

Технології&Авто
373
BMW почула прохання своїх клієнтів та запроваджує довгоочікувану підтримку Android Auto в свій автомобільний модельний ряд з липня 2020 року.
Нова політика автовиробника пов’язана з тим, що не у всіх власників баварського бренду є iPhone, що викликає деякі незручності з використанням вбудованої системи iDrive. Про це пише сайт Сегодня.
BMW нарешті з’ясувала, що не всі її клієнти використовують iPhone для взаємодії зі своїми автомобілями. Таким чином у 2020 році BMW стане останнім автовиробником з Великої трійки Німеччини, який буде пропонувати Apple CarPlay і Android Авто в своїй інформаційно-розважальній системі.
BMW iDrive був однією з перших автомобільних комунікаційних та розважальних систем, випущених в 2001 році. За роки існування вона стала більш зручною ат інтуїтивно зрозумілою, ніж у більшості конкурентів.
Втім, компанія прийняла дивне рішення стягувати з клієнтів 80 доларів на рік за доступ до Apple CarPlay в модельному ряді 2019 року. Пізніше під тиском громадськості це рішення було скасовано, а BMW вирішила уважніше прислухатися до бажань своїх клієнтів, які почали скаржитися на відсутність Android Auto.
BMW Group розширює можливості бездротового зв’язку в своїх автомобілях з впровадженням Android Auto, починаючи з середини 2020 року”, – зазначив прес-реліз компанії.
Реалізація Android Auto в BMW дозволить клієнтам переглядати всю важливу інформацію не тільки на центральному дисплеї, але і на інформаційному дисплеї комбінації приладів, а також на головному екрані, де він відображається безпосередньо в напрямку руху водія.
“Багато з наших клієнтів зазначили, що для них дуже важливо мати доступ до Android Auto в автомобілях BMW для зручного використання ряду звичних функцій Android-смартфонів, не відволікаючись від дороги, на додачу до власних функцій і послуг BMW”, – пояснив глава BMW з управління продуктами Пітер Генріх.
Android Auto буде продемонстрований на стенді BMW під час виставки CES 2020 на Лас-Вегасі і з’явиться в липні 2020 року для всіх моделей, оснащених новітньою інформаційно-розважальною системою iDrive 7.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас