Стали відомі подробиці про камеру флагманського Galaxy S11+ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стали відомі подробиці про камеру флагманського Galaxy S11+

Технології&Авто
609
За низкою витоків, Samsung оснастить свій новий флагман 108-мегапіксельним основним сенсором, який дозволить новинці поборотися з гаджетами від Huawei.
Новий сенсор допоможе отримувати 12-мегапіксельні фотографії з гігантського сенсора 108 Мп, але з набагато більшою деталізацією і багатшою інформацією про колір і динамічний діапазон, оскільки розмір віртуального пікселя буде рекордним – 2,4 мікрона.
Це навіть не стане величезним сюрпризом, оскільки на ринку вже є телефон з сенсором 108 Мп, який був розроблений спільно з Samsung – це Mi Note 10 від Xiaomi. На Mi Note 10 поєднання величезного сенсора з невеликими 0,8 мікронними пікселями, фіксованою широкою діафрагмою і оптикою середньої якості призводить до дуже малої глибини фокусування.
Однак Galaxy S11+ буде використовувати інший сенсор 108 Мп. Інсайдер уточнює, що цей спеціальний датчик зображення отримав назву Samsung ISOCELL Bright HM1. Він отримав більш досконалу технологію Nonacell, яка перевершує технологію Tetracell, реалізовану в датчику Samsung ISOCELL Bright HMX.
Більш того, комбінація чіпсета Snapdragon 865, орієнтованого на зображення, і програмного забезпечення Samsung для обробки зображень, має дати набагато кращі результати в цьому відношенні.
На жаль, жоден датчик не може виводити більш якісну інформацію, ніж дає об’єктив, тому ми щиро сподіваємося, що величезний відсік для камери на задній панелі S11+ означає, що Samsung приділяє велику увагу оптиці.
За наявною інформацією, телеоб’єктив Galaxy S11 буде створений з використанням технологій оптичного наближення, розроблених ізраїльською Corephotonics. Samsung вже запатентувала торгову марку Space Zoom з функцією 50-кратного гібридного і 100-кратного цифрового наближення.
Новинці також приписують ToF-модуль нового покоління, який дозволяє не тільки ідентифікувати користувачів за тривимірним зображенням обличчя, але і більш точно оцінювати глибину знімків при портретній зйомці. З чуток, Samsung має намір оснастити такими сенсорами не тільки флагмани, але і моделі середнього цінового сегмента.
Очікується, що новинка Samsung отримає режими Night Hyperlapse (нічна зйомка із заданими інтервалами) і Vertical Panoramas (зйомка вертикальних панорамних фото), а також можливість використання кастомних фільтрів.
Таким чином, після декількох років стагнації Samsung буде стрімко просуватися вперед в шаленій «війні камер», випускаючи флагманські телефони з рекордно роздільною здітністю датчика.
Анонс смартфонів Samsung Galaxy S11 і Galaxy S11+ очікується 18 лютого 2020 року.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас