Нові флагмани Huawei будуть без сервісів Google — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нові флагмани Huawei будуть без сервісів Google

Технології&Авто
694
Компанія Huawei заявила, що вона проведе презентацію своїх нових флагманських смартфонів Huawei P40 і P40 Pro в кінці березня наступного року в Парижі. При цьому апарати отримають програмну оболонку EMUI 10 на базі операційної системи Android 10. Відзначається, що пристрої не отримають сервіси Google, а замість них буде пропонуватися власне рішення виробника – Huawei Mobile Services.
Про це повідомив голова споживчого напрямку Huawei Річард Ю.
“Він пообіцяв небачений раніше дизайн, а також покращену якість зображень, отриманих за допомогою камери. Серед інших поліпшень також згадувалися більш продуктивний чіпсет і збільшений час автономної роботи. Як очікується, смартфони Huawei P40 і P40 Pro будуть оснащені процесором Kirin 990 5G, а чіп Kirin 1020 повинен вийти разом зі смартфоном Mate 40”, – йдеться в повідомленні.
Нові флагмани компанії будуть поширюватися за звичайними каналами: через операторів зв’язку і магазини. Єдине, що буде відрізнятися від покоління P30, – це відсутність додатків і сервісів Google, на зміну яким прийдуть альтернативи від Huawei.
Тепер у Huawei є кілька місяців, щоб залучити розробників і забезпечити доступність популярних додатків в альтернативному магазині компанії.
“Що стосується HarmonyOS, власної операційної системи Huawei, то вона поки що не буде доступною на смартфонах. Huawei нещодавно підтвердила свою прихильність використанню Android в своїх мобільних пристроях. Разом з тим, компанія планує використовувати HarmonyOS для більш інтелектуальних пристроїв (розумних телевізорів, годинників, колонок і т.д.)”, – підкреслює видання.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас