Який вигляд мають цифрові водійські права в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Який вигляд мають цифрові водійські права в Україні

Технології&Авто
6641
Міністерство цифровий трансформації оголосило про набір учасників для тестування бета-версії додатка Дія, перші скріншоти з функцією електронних водійських прав уже з’явилися в мережі.
Для того щоб взяти участь в бета-тесті, потрібно було залишити заявку на сайті проекту, при цьому мати водійські права і техпаспорт машини.
Який вигляд мають цифрові водійські права в Україні
Зараз прийом заявок вже закритий. За даними “ПриватБанку” (за допомогою його програми та сервісу monobank можна авторизуватися в додатку), на тест зареєструвалося 58 000 користувачів.
На етапі бета-тесту в додаток можна додати свої водійські права і техпаспорт. Ці онлайн-документи – повноцінний аналог пластикових прав і паперових документів. У додатку можна подивитися, які види цифрових документів доступні на даний момент.
Який вигляд мають цифрові водійські права в Україні
Планується, що з часом в цьому додатку і на такому ж сайті можна буде отримувати державні послуги, тут же будуть знаходитися онлайн-аналоги документів громадянина.
Нагадуємо, Кабінет Міністрів на засіданні 18 грудня прийняв рішення запровадити електронні учнівські та студентські квитки.
За матеріалами:
ain.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас