Lufthansa не стягуватиме доплату з пасажирів через підвищення податку в Німеччині — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Lufthansa не стягуватиме доплату з пасажирів через підвищення податку в Німеччині

Світ
485
Lufthansa не має наміру стягувати з пасажирів, які купили квитки до підвищення податку на авіацію в Німеччині, доплату для компенсації збільшення ставки цього державного збору і покриє різницю самостійно, повідомив прес-секретар авіакомпанії Борис Огурський.
Він також зазначив, що збільшення податку не означає, що за новими квитками різниця буде повністю перекладена на пасажирів.
«Через сильну конкуренцію, особливо на європейському ринку, не можна припускати, що більш висока ставка авіаційного податку буде один-в-один закладена в ціну квитка», – пояснив прес-секретар Lufthansa.
У листопаді верхня палата парламенту Німеччини Бундесрат підтримала ініціативу уряду країни про підвищення податку, який стягується з кожного пасажира, що вилітає, як частина програми захисту екології.
З 1 квітня 2020 року податок на авіаквитки на внутрішні та європейські рейси, включаючи рейси в Україну (зона 1), складе 13,03 євро, на рейси дальністю до 6000 км (зона 2) – 33,01 євро, на рейси більшої дальності ( зона 3) – 59,43 євро.
За прогнозами уряду, збільшення податку на авіаквитки принесе додатково тільки в 2020 році 470 млн євро, а в перерахунку на 12 місяців додаткові доходи складуть 785 млн євро.
За матеріалами:
Avianews.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас