Геймери отримають безкоштовні ігри до Нового року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Геймери отримають безкоштовні ігри до Нового року

Технології&Авто
809
В очікуванні Нового року компанія CD Projekt вирішила порадувати геймерів і запустила роздачу безкоштовних ігор на GOG.com.
У магазині можна буде взяти відразу дві перші ігри серії Postal. Геймери, які не люблять ізометрію, зможуть почати відразу з сиквела. У будь-якому випадку гравцям пропонують побувати в шкурі “Чувака”, у якого повністю поїхав дах. Протагоніст озброївся всілякою колючою, ріжучою і вогнепальною зброєю і вийшов на вулиці міста. Там він почне творити всілякий хаос.
Ігри серії Postal не можуть похвалитися цікавим сюжетом, але критикам і геймерам полюбився кумедний персонаж зі своїми оригінальними жартами. Творці серії називають свою гру пісочницею для бійні і безглуздого свавілля. Першу гру серії навіть заборонили в десяти країнах, звинувативши її в пропаганді насильства і ненависті. Але це ще збільшило інтерес до проєкту.
Можливо, ігри Postal і Postal 2 не дуже підходять для святкування Нового року, але GOG вирішив, що в період свят геймерам варто згадати шалену класику. Обидві гри вже можна забрати на сторінках магазину, але слід поквапитися, адже пропозиція обмежена за часом.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас