JBL анонсувала бездротові навушники з «вічним» акумулятором — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

JBL анонсувала бездротові навушники з «вічним» акумулятором

Технології&Авто
1809
Один з небагатьох недоліків сучасних бездротових навушників – необхідність їх періодичної підзарядки. Деякі моделі підтримують і традиційне дротове підключення, але розробники JBL анонсували ще більш оригінальну альтернативу таким «гібридам».
Особливістю Bluetooth-гарнітури під назвою Reflect Eternal стала можливість обходитися не тільки без розетки і проводів, але і взагалі без зарядних пристроїв.
Новинка з 40-міліметровими драйверами і частотним діапазоном від 20 Гц до 20 кГц оснащена сонячною панеллю, вбудованою в наголов’я. Це дозволяє навушникам заряджатися протягом дня навіть при штучному освітленні. За заявою виробника, півтори години на вулиці вистачить на 68 годин відтворення музики, а якщо проводити поза приміщенням по 2,5 години на день, зовнішня зарядка може ніколи не знадобитися.
Як і у випадку з іншими пристроями на базі сонячних елементів живлення, зарядка за допомогою штучного світла або непрямих сонячних променів буде здійснюватися повільніше, але JBL зазначає, що технологія розроблена з урахуванням поглинання відбитого світла низької інтенсивності. Передбачено конструкцією і традиційне гніздо USB, 15 хвилин підзарядки через яке забезпечать 2 години роботи навушників в режимі відтворення.
Навушники Reflect Eternal з модулем Bluetooth 5.0 мають вбудований мікрофон для роботи в режимі гарнітури, підтримують роботу з голосовим помічником Google і технології TalkThru і Ambient Aware для прослуховування навколишнього простору. Користувачам також буде доступно швидке переключення між різними Bluetooth-пристроями.
Зараз новинка перебуває на стадії збору коштів – оформити попереднє замовлення можна на краудфандинговому майданчику Indiegogo за ціною $99. Початок поставок навушників заплановано на жовтень 2020 року.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас