Skygauge Robotics представила незвичайний дрон (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Skygauge Robotics представила незвичайний дрон (відео)

Технології&Авто
912
Канадська компанія Skygauge Robotics представила дрон з поворотними роторами і кріпленням для маніпулятора, датчика або іншого обладнання.
Така конструкція дозволяє підтримувати центральну частину апарата під час польоту в горизонтальному або іншому необхідному незмінному положенні, обмежуючись нахилом в потрібний бік одних лише роторів, а також забезпечує стабільну силу притиснення для контактних робіт на висоті. Основне призначення пристрою – спростити проведення різних інспекційних заходів.
Skygauge Robotics розробила дрон, який може притуляти ефектор до конструкцій, зберігаючи при цьому горизонтальне або інше необхідне стабільне положення впродовж тривалого часу. Рішення виконано за схемою квадрокоптера, але має здвоєні поворотні ротори.
Головна особливість компонування пристрою полягає в тому, що за нахили роторів відповідають відразу два поворотні приводи – завдяки цьому апарат здатний і підтримувати центральну частину свого корпусу в незмінному положенні, і досить точно регулювати вектор тяги.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас