Вакансії з зарплатою понад 50 000 гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вакансії з зарплатою понад 50 000 гривень

Особисті фінанси
6949
До п’ятірки вакансій з найвищою грошовою винагородою увійшли: Media buyer, traffic manager, стюардеса.
Про це повідомляє портал hh.ua.
Заробітна плата від 65 000 грн – стюарди і стюардеси. До обов’язків входять підтримка контролю порядку і чистоти на борту літака, зустріч і розміщення гостей, обов’язкове знання іноземних мов.
Заробітна плата від 70 000 грн – директор на виробництві. Обов’язки: повне забезпечення роботи виробництва і виконання його показників, збільшення якості продукції при зниженні собівартості, контроль за роботою обладнання і запуск нової продукції.
Заробітна плата від 80 000 грн – провідний агроном. Обов’язкове знання постанов, розпоряджень, наказів, інших керівних та нормативних документів органів вищого рівня та інших органів, що стосуються питань сільськогосподарського виробництва і виробничо-господарської діяльності відділення (ферми, сільськогосподарської ділянки).
Заробітна плата від 90 000 грн – розробники ігор: розробка, оптимізація та впровадження нового функціоналу, рендеринг і моделювання. Наявність всіх умінь гарантує високу зарплату. Обов’язкове знання англійської мови і як мінімум 5 років досвіду роботи.

Довідка Finance.ua:

  • Згідно з опитуванням Research & Branding Group достатній мінімум коштів для існування українців становить 19 275 грн.
  • Як свідчить аналітика порталу OLX Робота, у ІІ півріччі 2019 року професія продавця стала найпопулярнішою робітничою професією за кількістю вакансій.
  • Згідно з аналітикою порталу work.ua в Україні найвищі зарплати дістаються жителям столиці.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші онлайн

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас