В Африці кнопкових телефонів більше, ніж смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Африці кнопкових телефонів більше, ніж смартфонів

Світ
638
У той час як весь світ вже перейшов на смартфони, є регіони, де кнопкові телефони досі користуються великою популярністю і навіть лідирують за продажами. Одним з них є Африка. Незважаючи на те, що африканці в основному віддають перевагу недорогим мобільникам, останні тенденції все ж таки вказують на збільшення попиту на смартфони.
За даними аналітичного агентства IDC, з липня по вересень в Африці було відвантажено 55,8 мільйона мобільних телефонів і смартфонів. Останніх – 22,6 млн. Таким чином, частка кнопочників склала 59,4%, а смартфонів – всього 40,6%. Згідно з інформацією IDC, це найнижчий показник серед усіх регіонів.
За третій квартал 2019 року спостерігається невелике зростання в 4%, яке припало на такі регіони, як Нігерія, Південна Африка і Єгипет. Найбільше мобільних телефонів змогла реалізувати китайська компанія Тranssion, що володіє трьома брендами: iTel Mobile, Tecno Mobile і Infinix Mobile. Тranssion вдалося завоювати 64% ринку. На другому місці йде Nokia з часткою в 10%. Щодо смартфонів, то на першому місці знову Transsion (36,2%); на другому Samsung (23,9%); на третьому HUAWEI (11,4%). Найбільше заробляє на ринку Африки Samsung (33,2%). Лідер з продажу Transsion на другому місці (22,4%), ще одна китайська компанія HUAWEI — на третьому (15,6%).
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас