Рейтинг найкращих бізнес-шкіл світу - Bloomberg — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рейтинг найкращих бізнес-шкіл світу - Bloomberg

Світ
1829
Bloomberg Businessweek оцінив 131 бізнес-школу в усьому світі, розповівши, де найкраще отримувати MBA (Master of Business Administration – кваліфікована ступінь в менеджменті).
Експерти розбили всі заклади на чотири регіони: Європу, Азіатсько-Тихоокеанський регіон, Канаду і США. Найбільше переможців виявилося в США, Європі та Азії, а дев’ять шкіл потрапили в рейтинг вперше.
В Азіатсько-Тихоокеанському регіоні найкращою школою знову стала HKUST. Національний університет Сінгапуру піднявся на другу позицію. Третє місце отримала Індійська школа бізнесу.
У Канаді переможцем стала бізнес-школа Айві (Ivey). Бізнес-школа Сміта (Smith business school) в Королівському університеті піднялася на одну позицію – до другого місця. Третє місце отримав Університет Ротмана Торонто (University of Toronto’s Rotman), який при складанні рейтингу розглядали вперше.
Серед американців першу позицію шкіл для отримання MBA зайняв Стенфорд. Другу – школа Tuck в Дартмуті, якій вдалося стрімко піднятися аж на 17 позицій. Гарвард залишився на третій позиції.
Серед європейських шкіл вже другий рік поспіль рейтинг очолила IMD. INSEAD зайняла другу позицію, помінявшись місцями з Лондонською бізнес-школою.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас