Укргазбанк залучив 95 млн гривень для фінансування МСП — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укргазбанк залучив 95 млн гривень для фінансування МСП

Особисті фінанси
21
У рамках поглиблення співпраці з Німецько-українським фондом (НУФ) Укргазбанк підписав кредитну угоду на суму 95 млн гривень за Програмою НУФ з підтримки фінансування малих та середніх підприємств. Метою Програми є підтримка інвестиційних проектів МСП за пріоритетними напрямами, зокрема фінансування виробництва, сільського господарства, готельно-ресторанного бізнесу та проектів з енергоефективності.
Одним із пріоритетів нашої роботи є малий і середній бізнес. Така спрямованість дозволяє нам залучати додаткові інвестиції на кредитування, створювати актуальні продукти для підприємців, бути гнучкими і оперативними – яким повинен бути справжній партнер для бізнесу. Одними з найпопулярніших програм із залученням інвестицій є програми з Німецько-українським фондом і ми, дійсно, дуже цінуємо наше багаторічне партнерство. І ми вдячні Фонду за співпрацю, яка дозволяє знижувати вартість фінансування проектів та є реальним внеском у розвиток підприємництва в Україні
— зазначив заступник Голови Правління Укргазбану Євген Мецгер.
Це черговий крок у реалізації політики підтримки вітчизняних малих та середніх підприємств, що провадиться Укргазбанком. Фінансування надаватиметься в національній валюті за рахунок позики від Уряду Німеччини, наданої НУФ через KfW в розмірі 10 млн євро, та компенсації валютного ризику Німецько-Українського фонду як кредитора за кошти Європейського Союзу в рамках ініціативи EU4Business по проекту «Фінансування МСП у рамках Східного партнерства – Етап ІІ».
В кредитному портфелі Укргазбану за Програмою НУФ переважають інвестиційні кредити промислових малих і середніх підприємств, що є найкращим підтвердженням ефективного та цільового використання коштів Програми
— зазначив в.о. керівника НУФ Валерій Майборода.
Німецько-Український фонд є фінансовою установою, засади для функціонування якої були закладені в 1996 році в рамках реалізації програми Федерального Уряду Німеччини з підтримки процесу реформ в Україні.
Співпраця між Укргазбанком та НУФ розпочалася ще у 2012 році. Детальніше про умови кредитування читайте тут.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас