ТАС24 Бізнес - кращий онлайн-банк для підприємців за версією PaySpace Magazine Awards-2019 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТАС24 Бізнес - кращий онлайн-банк для підприємців за версією PaySpace Magazine Awards-2019

Кредит&Депозит
339
ТАС24 Бізнес - кращий онлайн-банк для підприємців за версією PaySpace Magazine Awards-2019
12 грудня в Ballroom Hyatt Regency Kyiv відбулася урочиста церемонія нагородження кращих гравців українського ринку FinTech і e-commerce.
ТАС24 Бізнес отримав срібло в категорії “Кращий онлайн-банк для підприємців в 2019 році”, підтвердивши статус одного з найсильніших гравців фінансового бізнес-ринку України.
«Одним із стратегічних напрямків для нас, є забезпечення максимальної зручності для наших клієнтів. Ми із самого початку створювали ТАС24 Бізнес як 100% онлайн-банк. Ми використовуємо всі технологічні та інноваційні можливості сучасного банківського ринку, щоб наші клієнти витрачали мінімум часу на банкінг, а могли більше уваги приділяти розвитку власного бізнесу. Сьогоднішні визнання і ця нагорода додає впевненості, що ми на правильному шляху і надихає всіх нас разом створювати краще майбутнє», – говорить Сергій Бочаров, керівник ТАС24 Бізнес.
Цього року ТАСКОМБАНК взяв участь відразу в декількох номінаціях:
  • Найкращий сервіс переказів грошей з картки на картку;
  • Кращий інтернет-банкінг в Україні (TAS2U);
  • Кращий онлайн-банкінг для підприємців (ТАС24 Бізнес);
  • Кращий партнер інтернет-магазинів з прийому платежів;
  • Кращий мобільний додаток банку (TAS2U);
  • Найкращий сервіс онлайн-платежів.
Премія PSM Awards 2019 зібрала кращих представників України в сфері e-commerce і FinTech. Лідерів вибирали інтернет-користувачі, експерти ринку і редакція видання PaySpace Magazine під час відкритого голосування.
Будучи одним із найбільших гравців фінансового ринку, ТАСКОМБАНК бере активну участь як у розвитку цифрової економіки країни, так і в кредитуванні реального сектору економіки. Веде комунікацію серед експертів і в підприємницькому середовищі, щоб створювати нові рішення, які роблять фінансові операції простіше, а кредитування бізнесу доступніше.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас