Web-браузер Chrome 79 отримав поліпшені функції безпеки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Web-браузер Chrome 79 отримав поліпшені функції безпеки

Фондовий ринок
352
Google випустив web-браузер Chrome 79 з низкою поліпшених функцій безпеки і поліпшень для більш низького завантаження ЦП. В сфері безпеки, коли користувач вводить свої облікові дані на веб-сайті, Chrome тепер попередить його, якщо ім’я користувача та пароль були скомпрометовані в результаті злому даних. Тоді він запропонує міняти їх всюди, де вони використовувалися.
Google вперше представив цю технологію на початку цього року як розширення Password Checkup. У жовтні вона стала частиною перевірки паролів у налаштуваннях облікового запису Google, а тепер пропонує попередження при перегляді веб-сторінок в Chrome.
На додачу до попереджень про паролі, Chrome представив свої антифішингові засоби захисту на робочому столі. Безпечний перегляд Google підтримує список небезпечних сайтів в Інтернеті, який оновлюється кожні 30 хвилин. Google виявив, що деякі фішингові сайти виникали через це 30-хвилинне вікно, або шляхом швидкого перемикання доменів, або ховаючись від сканерів Google.
Щоб протистояти цьому, захист настільних комп’ютерів від фішингу працює в режимі реального часу і має попереджати користувачів при відвідуванні шкідливих сайтів у 30 відсотках випадків. Google впроваджує цей захист для всіх, у кого активована в Chrome настройка “Покращувати пошук і огляд”.
У Chrome 79 також передбачено автоматичне заморожування вкладок, метою якого є зниження завантаження процесора браузером, особливо коли відкрито багато вкладок. Завдяки автоматичному заморожуванню вкладок Chrome призупиняє будь-які вкладки, які були в фоновому режимі
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас