Xiaomi представила новий електробайк із серії Qicycle — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi представила новий електробайк із серії Qicycle

Фондовий ринок
3615
Серію велосипедів Qicycle новою моделлю поповнив Xiaomi. Зазначається, що нова модель вийде під ім’ям Electric Power-Assisted.
Виробник заявив, що ця новинка з електричним приводом підійде ідеально як для міських вулиць, так і для доріг в умовах тяжкої прохідності.
Тим більше, байк отримав раму з міцного і легкого авіаційного алюмінієвого сплаву, а його колесо становить 20 дюймів. Більше того, його гальмівний шлях при швидкості в 20 км/год не перевищує 3 м. А ось, на передній частині рами розмістився світлодіод підвищеної яскравості, а ззаду розміщено червоний стоп-сигнал, який при гальмуванні включається автоматично. Ще однією зручністю є те, що положення сідла можна легко регулювати за зростом.
Також велосипедисту на допомогу також пропонується світлочутливий екран, який розміщений прямо по центру керма. Таким чином, на дисплеї відображається передача, швидкість, а також заряд акумулятора тощо. Додатково до цього, датчик освітленості дає можливість регулювати автоматично інтенсивність підсвічування. Завдяки цьому, навіть в умовах дуже яскравого сонця можна прочитати інформацію.
Електропривод можна задіяти на 25, 50, 75 або ж всі 100%. Що стосується останнього випадку, то в ньому можна зовсім не крутити педалі.
Велосипед можна розігнати в автономному режимі до 25 км/год. А для того, щоб зарядити повністю батарею ємністю 5,2А•год, потрібно близько трьох годин. При цьому, на одній зарядці велосипед проїхати може до 40 км.
Портал Bike&me пише, що виробник вже почав приймати попередні замовлення, отже, ціна новинки становить $425.
За матеріалами:
Хвиля
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас