Opera представила MacOS-версію свого ігрового браузера — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Opera представила MacOS-версію свого ігрового браузера

Фондовий ринок
251
Компанія Opera випустила Opera GX, спеціальну версію свого браузера Opera, яка, за її словами, була створена для “доповнення ігор” на Mac.
У Opera GX є кілька функцій, призначених для того, щоб допомогти користувачам отримати максимальну віддачу від ігор і перегляду веб-сторінок. Найбільш помітною з них є GX Control, яка дозволяє користувачам встановлювати обмеження на використання системних ресурсів браузера.
Як стверджує Opera, проведене нею опитування показало, що нестача пам’яті і мережеві обмеження – це дві основні проблеми для геймерів. Тому вона прийшла до ідеї обмежувального контролю за процесором, оперативною пам’яттю і пропускною спроможністю мережі. Opera GX пропонує унікальний набір функцій, який забезпечує вирішення цих проблем. Набір обмежувачів браузера, який включає в себе обмежувач пропускної здатності мережі, а також обмежувачі ЦП і ОЗУ, запобігає споживанню ресурсів браузером. На практиці це означає, що у всіх машин залишається більше ресурсів для запуску ігор.
Браузер включає в себе інші функції, спрямовані на те, щоб зробити геймерів щасливими, включаючи доступ до Twitch з бічної панелі, картинку в картинці для перегляду потоків, інтегровані служби обміну повідомленнями, блокування реклами, безкоштовний VPN і кілька користувальницьких тем оформлення.
MacOS-версія ігрового браузера Opera тепер доступна для завантаження в режимі раннього доступу. Зацікавлені користувачі можуть отримати його прямо зараз з сайту Opera.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас