OPPO вийде на ринок «розумних» телевізорів і смарт-годинників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

OPPO вийде на ринок «розумних» телевізорів і смарт-годинників

Технології&Авто
439
Виконавчий директор OPPO Чен Міньонг (Chen Mingyong) розповів про плани бренду щодо розвитку нових напрямків споживчої електроніки.
OPPO зараз є одним з провідних у світі постачальників смартфонів. За оцінками IDC, в третьому кварталі поточного року компанія відвантажила 31,2 млн апаратів, зайнявши 8,7% глобального ринку. Це відповідає п’ятому місцю в рейтингу виробників смартфонів.
За словами Міньонга, надалі компанія має намір випускати «розумні» телевізори і смарт-годинник. Зокрема, наручний хронометр під брендом OPPO побачить світло в першому кварталі наступного року.
Ще одним напрямком може стати робототехніка. Очевидно, мова йде про пристрій для «розумного» будинку, але вдаватися в подробиці щодо цього керівник OPPO не став.
Чен Міньонг також нагадав, що протягом трьох років компанія інвестує 50 млрд єн (приблизно 7,1 млрд доларів США) в різні дослідження і розробки. Це, зокрема, технології 5G / 6G, штучний інтелект, доповнена реальність (AR), великі дані тощо.
Також Міньонг повідомив, що компанія має намір зайнятися розробкою власних процесорів. Вивести на ринок такі чіпи планується в найближчому майбутньому.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас