В інтернет-магазині Aliexpress з'явилася доставка з України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В інтернет-магазині Aliexpress з'явилася доставка з України

Особисті фінанси
3438
На сайті Aliexpress у фільтрі за категоріями товарів з’явилася можливість вибирати країну доставки, серед них вказано і Україну.
Україна як варіант доставки з’явилася і в картках деяких товарів, але ця кнопка поки неактивна, повідомляє Ain.ua.
«Можу припустити, що це поки що не склад в Україні, а місцевий торговець і/або дилер китайського торговця, який постачає цей товар», – вважає Сергій Арабаджи, засновник Hotline.
На його думку, експансія китайського ecommerce на український ринок триватиме, і це погано позначиться на місцевих підприємцях.
За його даними, китайські онлайн-компанії отримують близько $100 млн з українського ринку щороку.
У компанії «Укрпошта», яка співпрацює з Поштою Китаю в доставці товарів з китайських інтернет-магазинів в Україну, навпаки, вважають, що така експансія позитивно вплине на ринок.
З приводу доставки з України в компанії зазначили: «Ця функція має локальний характер і працює для приватних підприємців, які зареєстровані на платформі й мають свій невеликий склад в Україні».
Також у компанії додали, що «Укрпошта» зацікавлена ​​в тому, щоб у Aliexpress було представництво в Україні. Тут є великий попит на товари з Китаю і це дозволило б українцям швидше отримувати замовлення.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас