Міфи про електромобілі: автогігант розвіяв основні помилки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міфи про електромобілі: автогігант розвіяв основні помилки

Технології&Авто
6769
Компанія Hyundai разом з аналітиками агентства One Poll склала список помилок і міфів про електромобілі.
Про це повідомляє CarsWeek. Видання зазначає, що на цей крок автогігант пішов через те, що 20% покупців звичайних автомобілів як і раніше висловлюються проти електрокарів.
В опитуваннях взяли участь кілька тисяч водіїв, які користуються машинами з двигунами внутрішнього згоряння і авто на альтернативних видах палива. Відповідно до опитування, 46% відсотків покупців авто все ще мають побоювання з приводу запасу ходу електрокарів.
“Коли вперше з’явилися електромобілі, ми зіткнулися з проблемою запасу ходу. Але в наш час ця цифра піднялася майже до 500 км на одному заряді, і вона буде збільшуватися з часом”, – заявив старший менеджер по продукції в Hyundai Motor UK Сільві Чайлдс.
Також респонденти висловили побоювання через “низьку кількості зарядних станцій”. У відповідь на це в компанії відзначають, що в даний момент в більш ніж 9 тис. населених пунктів Великобританії є понад 14,5 тис. зарядних станцій для загального користування, і мережа ця швидко зростає.
Що стосується можливої дорожнечі електромобілів, то експерти нагадують, що попри відносно високу вартість електрокарів, вони в рази дешевше в обслуговуванні. Їх двигуни не потребують масла, палива, також там менше рухомих частин, які згодом можуть виходити з ладу.
При цьому в Hyundai нагадують про високу швидкість і динаміку розгону електричних авто. Багато електромобілів можуть досягти швидкості в 100 км/год за 7,9 секунд, що більше того результату, який можуть запропонувати багато машин з бензиновими і дизельними моторами.
Також експерти підкреслюють безпеку електрокарів. За їх даними, сучасні електромобілі проходять однакові суворі випробування і відповідають тим же стандартам безпеки, які потрібні для автомобілів, що працюють на бензині або дизельному паливі.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас