Банк на допомогу. Як накопичити гроші у 2020 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Банк на допомогу. Як накопичити гроші у 2020 році

Кредит&Депозит
2103
Банк на допомогу. Як накопичити гроші у 2020 році
Напередодні Нового року всі ми даємо собі якісь обіцянки і ставимо нові цілі. Пункт «бути багатшими і жити краще» є в списку бажань кожного. І всупереч поширеній думці, забезпечити його виконання не так вже й складно. Причому не обов’язково чекати слушного часу, почати збільшувати свій капітал можна вже зараз.
«Мінфін» разом з Альфа-Банком Україна підібрали різні варіанти, які допоможуть примножити гроші у 2020 році.
Депозит на будь-який смак
Найпростіший, до того ж безпечний спосіб накопичення грошей на певну мету – це депозит. Альфа-Банк Україна розробив декілька депозитних програм з різними умовами, піклуючись про те, щоб клієнт і прибуток отримував, і в разі потреби без грошей не залишився. Завдання клієнта – обрати вклад, який найбільше йому підходить. А далі знадобиться всього декілька хвилин у бідь-який зручний час (24/7), щоб відкрити депозит у мобільному додатку Alfa-Mobile Ukraine.
Варіант №1. Є заощадження, які зберігаються вдома
Де саме – у сейфі, дивані, шафі – неважливо. Головне, що вдома вони не працюють, тобто про примноження мови не йде. До того ж гроші не захищені ні від інфляції, ні від злодіїв, ні від третіх осіб, ні від ваших власних зазіхань. Оптимальний вихід – покласти свої заощадження на депозит. В Альфа-Банку мінімальний вклад складає всього 5000 грн. Терміни розміщення Альфа-депозиту дуже гнучкі – від 1 до 24 місяців в гривні і до 36 місяців у валюті.
З точки зору дохідності, то найвигідніші, звичайно ж, депозити строком від 12 місяців. За ними банк пропонує максимальну відсоткову ставку – 16,75% річних. При цьому ставка збільшується до 17,25% річних, якщо сума вкладу складе 250 тис. грн та більше. До того ж, для накопичень цей варіант підійде найкращим чином. Він на цілий рік «сховає» гроші, тим самим позбавить вас від спокуси їх витратити на необдумані імпульсивні покупки, а також принесе суттєвий відсотковий прибуток.
Варіант №2. Ще трохи до бажаного
Певна сума у вас вже зібрана, але на придбання бажаного трохи не вистачає. Скільки доведеться ще збирати? Місяць, два або п’ять – невідомо. Ідеальний варіант – покласти кошти на депозит з правом дострокового розірвання. Так ви і гроші надійно збережете, і зможете їх забрати, як тільки вони знадобляться.
Альфа-Банк пропонує своїм клієнтам гривневий вклад «Зручний». І він дійсно зручний. По-перше, термін розміщення грошей оптимальний – 6 місяців за досить високою ставкою 16% річних. До того ж, у цього депозиту є важлива особливість: його можна розірвати в будь-який момент, коли це буде потрібно вкладнику. Головне те, що клієнт завжди залишається у виграші. Навіть в разі дострокового розірвання вкладник отримує дохід за ставкою 6% річних за фактичний період розміщення грошей у банку. Такий продукт – велика рідкість на ринку.
Варіант №3. Додаткова «подушка безпеки»
Ви розумієте, що бездіяльність у відношенні до заощаджень – це непробачно, але розлучатися з грошима надовго не готові? Вам важливо, щоб вони завжди були в зоні досяжності, при цьому ще й примножувалися? Послуга «Дохідний сейф» від Альфа-Банку створена саме для вирішення цього завдання. По суті вона являє собою накопичувальний рахунок, прив’язаний до основної картки Альфа-Банку.
Ставки за «Дохідним сейфом» коливаються в межах 8-10% річних і залежать від пакету послуг, в рамках якого оформлена дебетова карта: Comfort, Ultra, Platinum Black, Platinum Black Plus.
Клієнти одразу зможуть оцінити переваги «Дохідного сейфа». І полягають вони не тільки в можливості отримувати додатковий дохід у вигляді відсотків, які нараховуються на залишок коштів. Це ще і максимально безпечний метод заощадження грошей.
Послуга зручна і тим, що своїм рахунком можна управляти в режимі online в будь-який час і з будь-якої точки світу. Для того, щоб скористатися коштами, необхідно просто переказати суму на основний рахунок карти через мобільний додаток Alfa-Mobile Ukraine або інтернет-банк My Alfa-Bank.
Бонусний підхід
Терпіння, на жаль, властиве далеко не кожному. Так, щоб чекати щомісячного нарахування відсотків, а вже тим більше отримання доходу в кінці терміну дії депозиту. Якщо ви хочете бачити реальний прибуток буквально кожен день, – рішення є: потрібно обрати правильну карту, яка буде заробляти. Йдеться про кешбек.
Таку можливість в Альфа-Банку надає практично кожна карта – і кредитна, і дебетова. Головне, щоб вона була учасницею програми винагород Cash’U CLUB.
Правила нарахування бонусів гранично прості. Кожен раз при оплаті товарів або послуг клієнт отримує 0,5% кешбека їх вартості. Крім цього, раз на місяць надається можливість обрати окремі категорії, в яких кешбек становить до 20%. Варто також уважно стежити за акційними пропозиціями. Завдяки їм можна заробляти додатковий кешбек. Як їм розпорядитися надалі – повернути на карту грошима або використовувати для участі в розіграші цінних призів – вже справа кожного.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас