Niantic і Qualcomm розроблять гарнітуру доповненої реальності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Niantic і Qualcomm розроблять гарнітуру доповненої реальності

Технології&Авто
151
Компанія Niantic – розробник ігри Pokémon GO – нарікала на недостатній рівень сучасного розвитку технології доповненої реальності.
Враховуючи специфіку її проєкту, компанія стикалася з такими обмеженнями, як затримки в мережах 4G і необхідність гравцям взаємодіяти зі смартфоном, щоб отримати яку-небудь дію в доповненій реальності.
І, щоб усунути ці обмеження, Niantic почала співпрацювати з Qualcomm у сфері створення гарнітури доповненої реальності з підтримкою зв’язку 5G. Qualcomm як раз сьогодні анонсувала спеціальну платформу для таких завдань – XR2. І незабаром після цього технічний директор Niantic Філ Кеслін вийшов на сцену Snapdragon Tech Summit 2019, щоб оголосити, що його компанія приєдналася до Qualcomm в рамках багаторічної співпраці» за цим проєктом.
Фактично йдеться про те, що Niantic буде працювати спільно з Qualcomm над удосконаленням еталонного обладнання для гарнітур доповненої реальності, допомагаючи точно визначити, що потрібно робити для найбільш повного розкриття можливостей платформ.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас