Facebook планує створити додатки для подорожей і подкастів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook планує створити додатки для подорожей і подкастів

Фондовий ринок
231
Американська компанія Facebook, якій належить однойменна соцмережа, вивчає можливість розробки нових для себе продуктів. Це будуть спеціальні додатки та додатки, призначені для подорожей, розміщення подкастів, розсилки інформаційних бюлетенів та послуг, які створять оптимальне середовище для колективної роботи в офісах. Про це повідомила в середу газета The New York Times з посиланням на три джерела, пише УНН.
За їхніми даними, аналізом доцільності створення продуктів займається новий експериментальний підрозділ компанії під назвою New Product Experimentation Team (NPE Team). Завдання цього підрозділу на чолі з віце-президентом Facebook зі співпраці Іме Арчібонгом полягає в тому, щоб опрацьовувати найбільш перспективні напрямки розвитку соціальної мережі. NPE Team розбито на п’ять груп, кожна з яких складається з 10-15 осіб і займається оперативним запуском нових продуктів і зняттям з експлуатації тих з них, які не користуються попитом споживачів.
Відповідно до публікації, розробка згаданих вище продуктів важлива для Facebook в плані інтегрування додатку Instagram, призначеного для розміщення фотографій і невеликих відеороликів, додатку для миттєвого обміну повідомленнями Facebook Messenger, додатку і Facebook. З точки зору газети, новинки здатні призвести до оновлення рекламного бізнесу компанії, зосередженого на просуванні товарів і послуг на основі вивчення записів користувачів.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас