Xiaomi представила "розумне" ліжко (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi представила "розумне" ліжко (фото)

Технології&Авто
1243
Компанія Xiaomi представила “розумне” ліжко, яке отримало назву 8HMilan Smart Electric Bed. Новинка отримала низку корисних функцій, серед яких підігрів, які здатні поліпшити сон власника.
Управління ліжком здійснюється як за допомогою фірмового мобільного додатку, так і з використанням голосових асистентів, повідомляє Gizmochina.
Однією з функцій ліжка стала можливість регулювання кута підйому для максимального комфорту. Привід, який відповідає за регулювання, складається відразу з двох двигунів, завдяки чому можна налаштовувати обидві половини ліжка: верхню частину в межах від 0 градусів до 60 градусів, а нижню – до 30 градусів.
У додатку доступні п’ять встановлених налаштувань, що дозволяють швидко знайти найбільш підходящий кут.
Xiaomi представила "розумне" ліжко (фото)
Для виготовлення ліжка Xiaomi і суббренд 8HMilan використовували високоміцне скловолокно і леговану сталь, що свідчить про міцність виробу і його здатність витримувати великі навантаження на розрив.
Як запевняють представники компанії, один сегмент рами не піддається деформації при дії сили до 75 кілограмів. Саме ж ліжко витримує до 1000 кілограмів. Засвідчена виробником довговічність каркаса становить 10 років.
Xiaomi представила "розумне" ліжко (фото)
Обробка розумного ліжка виконана з екологічної тканини, яка візуально нагадує шкіру. В ході тестування інженери Xiaomi з’ясували, що поява механічних ушкоджень матеріалу може відбутися не менше ніж через 20 тисяч циклів при випробуванні на тертя.
Вартість ліжка Xiaomi становить 285 доларів (орієнтовно 6 850 гривень за курсом станом на 1 грудня 2019 року).
За матеріалами:
Телеканал новин 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас