Скільки коштуватиме відновлення водійських прав онлайн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скільки коштуватиме відновлення водійських прав онлайн

Особисті фінанси
789
Нещодавно в МВС представили сервіс, за допомогою якого можна онлайн відновити втрачене посвідчення водія. Тепер у відомстві повідомили, у скільки обійдеться відновлення документу, не виходячи із дому.
Про це повідомив заступник Міністра внутрішніх справ Сергій Гончаров, передає прес-служба уряду.
За його словами, для отримання відновленого посвідчення необхідно буде сплатити 201 гривню, після чого власник отримає сповіщення про те, що готовий документ можна будет забрати в будь-який зручний час.
«Не потрібно буде нікуди ходити, все це можна буде зробити або з персонального комп’ютера, або зі смартфона. Це дійсно той сервіс, який показує зміни у взаємодії держави і громадянина», – сказав Сергій Гончаров.

Довідка Finance:

Як відновити посвідчення:
  • до заяви додати електронні копії документів, що підтверджують зміну персональних даних (за потреби), і чинної медичної довідки форми 083/о;
  • заява підписується кваліфікованим електронним підписом (КЕП) особи;
  • після отримання відповідного сповіщення про готовність документа, одержати його можна у сервісному центрі МВС, який був зазначений у електронній заяві.
Часто за кермом? Економте свій час і гроші – вибирайте і замовляйте для себе спеціальну карту для водіїв прямо на Finance.ua.

Кредитні картки для водіїв

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас