В IKEA назвали строки запуску першого магазину в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В IKEA назвали строки запуску першого магазину в Києві

Фондовий ринок
3692
Корпорація IKEA має намір відкрити перший магазин в Києві після запуску електронної комерції, який запланований на весну 2020 року.
Про це в IKEA повідомили в коментарі НВ Бізнес.
«Для того, щоб якомога швидше зробити асортимент функціональних товарів IKEA з привабливим дизайном і доступними цінами якомога більшій кількості людей в Україні, компанія вирішила спочатку запустити електронну комерцію. Очікувана дата запуску — весна 2020 року. Водночас IKEA підтверджує свою прихильність Україні і планує відкрити перший фізичний магазин у Києві якнайшвидше, після запуску електронної комерції”, – поінформували в компанії.
В IKEA додали, що нададуть додаткову інформацію, щойно вона буде доступна.
Нагадаємо, рішення про вихід на український ринок IKEA ухвалила у вересні 2017 року. Згідно з планами корпорації, в Києві з’явиться магазин міського формату (city store). Спочатку в IKEA повідомляли, що його відкриють влітку 2019 року в ТРЦ Ocean Mall в Києві. Пізніше в корпорації поінформували, що магазин відкриють до кінця року. У липні цього року IKEA запустила веб-сайт для українських споживачів і почала підбір персоналу для магазину у Києві. За інформацією НВ Бізнес, IKEA підписала договір на відкриття магазину площею близько 6 тис. кв. м в ТРЦ Blockbuster Mall Вагіфа Алієва.
Розвитком мережі в Україні займається IKEA Південно-Східна Європа, що є частиною IKEA Group (Ingka Holding B.V.). Компанія займається роздрібним бізнесом IKEA в Хорватії, Сербії, Румунії та Словенії.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас