Foxconn отримав замовлення на виробництво понад 50 млн 5G-смартфонів Huawei — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Foxconn отримав замовлення на виробництво понад 50 млн 5G-смартфонів Huawei

Фондовий ринок
383
Незважаючи на обмеження доступу до продуктів американських технологічних компаній, компанія Huawei залишається другим найбільшим у світі виробником смартфонів.
Як повідомляють поінформовані джерела, компанія Foxconn отримала замовлення на повне виробництво 5G-смартфонів Huawei в наступному році. При цьому Huawei замовила виробництво понад 50 млн пристроїв. Це дуже велике замовлення, якщо враховувати, що поки що смартфони з підтримкою зв’язку 5G є нішевими продуктами. Але велике замовлення у Foxconn свідчить, що в наступному році такі пристрої стануть більш масовими.
Як свідчать звіти аналітиків, продажі смартфонів у третьому кварталі 2019 року знизилися, але єдиним винятком є Huawei. Незважаючи на уповільнення ринку, китайська компанія єдина серед п’ятірки лідерів зафіксувала двозначне зростання продажів.
Через напружені відносини між США і Китаєм, а також накладені обмеження, Huawei відчуває труднощі з доступом до продуктів американських технологічних гігантів. Уряд США видає ліцензії американським компаніям на співпрацю з Huawei. Згідно з наявною інформацією, було отримано 300 заявок на видачу таких ліцензій, але уряд задовольнив лише близько половини з них. Наприклад, Microsoft отримала схвалення на постачання операційної системи Windows 10 для ноутбуків китайської компанії.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас