Apple Pay став доступний власникам карток А-Банку! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Apple Pay став доступний власникам карток А-Банку!

Фондовий ринок
542
Легкий, безпечний і особистий платіжний інструмент.
Apple Pay став доступний власникам карток А-Банку!
З сьогоднішнього дня власники карток, випущених А-Банком, отримали можливість користуватися Apple Pay – легким, безпечним і особистим платіжним інструментом, який повністю змінює сферу мобільних платежів, пропонуючи швидкість і зручність. Користувачі iPhone, Apple Watch, iPad і Mac тепер з легкістю можуть здійснювати покупки як в магазинах, так і в додатках, і на вебсайтах завдяки Apple Pay.
Безпека і конфіденційність лежать в основі Apple Pay. Коли ви додаєте кредитну або дебетову картку в Apple Pay, сам номер картки не зберігається ні на пристрої, ні на серверах Apple. Замість цього присвоюється унікальний номер облікового запису пристрою, який шифрується і безпечно зберігається в чіпі «Безпечний Елемент» вашого пристрою. Кожна транзакція авторизується завдяки унікальному одноразовому секретному коду, який генерується динамічно.
Apple Pay дуже просто налаштувати, при цьому клієнти будуть продовжувати отримувати бонуси Банку за своїми кредитними або дебетовими картками.
Apple Pay дозволяє дуже просто здійснювати покупки на касах магазинів, а також в додатках і на вебсайтах з використанням iPhone і Apple Watch. При оплаті покупок в додатках або в Safari через Apple Pay тепер більше немає необхідності вручну заповнювати великі документи з контактною інформацією або повторно вводити дані про доставку і виставлення рахунку. Кожна покупка через Apple Pay підтверджується буквально одним дотиком пальця до Touch ID або поглядом на екран iPhone для підтвердження операції через Face ID, або введенням код-пароля на пристрої.
Детальніше про Apple Pay читайте на сайті: http://www.apple.com/apple-pay/
АТ «АКЦЕНТ-БАНК» посилання на сайт.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас