Понад 1500 клієнтів взяли участь в UKRSIBBANK ТENNIS OPEN DAYS — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Понад 1500 клієнтів взяли участь в UKRSIBBANK ТENNIS OPEN DAYS

Особисті фінанси
24
UKRSIBBANK BNP Parbas Group уперше провів ТENNIS OPEN DAYS у п’яти містах України. Понад 1500 учасників ТENNIS OPEN DAYS приємно та корисно провели час зі своїми родинами, друзями та партнерами на кращих тенісних кортах Києва, Одеси, Дніпра, Харкова та Львова. Більше того, кілька сотень PREMIUM клієнтів активно провели час на відкритті ТENNIS OPEN DAYS у кожному місті.
Щонеділі протягом жовтня та листопада UKRSIBBANK проводив ТENNIS OPEN DAYS щоб клієнти банку разом із друзями, родиною, партнерами могли насолодитися спортом, влаштувати свої турніри, позайматися з тренером, або ж просто зіграти матч-другий на кортах. Все це: і корти, і послуги тренера були абсолютно безкоштовними для клієнтів банку. Щоб взяти участь у ТENNIS OPEN DAYS, клієнти мали лише зареєструвалися на сайті банку my.ukrsibbank.com, обрати зручний їм час і день та запросити своїх партнерів по грі.
Теніс — це не просто вид спорту. Для багатьох це стиль життя. Саме тому міжнародна фінансова Група BNP Paribas — головний акціонер одного з найбільших українських банків UKRSIBBANK уже понад 45 років підтримує великий теніс та є партнером найпопулярніших турнірів: ROLAND GARROS, Fed Cup, BNP Paribas Masters, Monte Carlo Rolex Masters, Internazionali BNL d’Italia, BNP Paribas Open at Indian Wells, а також різних аматорських змагань. Чимало світових зірок тенісу буквально виросли на кортах із біло-зеленими банерами із зірками BNP Paribas за спиною.
«Теніс — це не просто видовищний і дуже елегантний вид спорту. Для багатьох з нас це ціле життя, сповнене драйвом, позитивними емоціями, приємними знайомствами!, — каже Яніна Ольховська, начальник служби бренду та комунікацій UKRSIBBANK BNP Paribas Group. — UKRSIBBANK розділяє пристрасть своїх клієнтів до тенісу. Саме тому ми запровадили ТENNIS OPEN DAYS, щоб на знак нашої спільної прихильності до тенісу подарувати своїм клієнтам захопливі враження у компанії друзів на кращих кортах їх міста».
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас