Нова соціальна мережа для приватних трейдерів від брокера PMTrade — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Нова соціальна мережа для приватних трейдерів від брокера PMTrade

Фондовий ринок
760
Корпоративний брокер PMTrade запускає в Україні соцмережу для приватних інвесторів і трейдерів з можливістю автоматично копіювати стратегії і угоди професіоналів.
Брокерська компанія PMTrade надавала фінансові послуги тільки корпоративним клієнтам. За цей час PMTrade відшліфувала технічну базу і стандарти обслуговування, адже великий бізнес вимагає підвищеної уваги. Сьогодні брокер розширює власні горизонти. Тепер послуги PMTrade відкриті для приватних клієнтів з України на ексклюзивних умовах.
Нова соціальна мережа для приватних трейдерів від брокера PMTrade
Усім знайомі такі фінансові трейдингові інструменти як CFD на метали або індекси, ф’ючерси, криптовалюта. PMTrade йде далі і пропонує унікальні сервіси. З ними біржова торгівля буде корисною не тільки професійним трейдерам, а й приватним особам, які прагнуть збільшити свій пасивний дохід без витрат власного часу на торгівлю і аналіз економічних показників.
Крім дивідендів і процентних нарахувань на залишок рахунку, PMTrade пропонує українським клієнтам новий інвестиційний сервіс — PMTrade Invesocium.
Інвесоціум дозволить об’єднати в одну мережу професійних трейдерів і новачків. За допомогою автоматизованої програми дзеркального трейдингу навіть неспеціаліст зможе скопіювати інвестиційну стратегію успішного трейдера і підвищити доходи в рази.
На базі Інвесоціум можна зустріти трейдерів і інвесторів з більш ніж з 11 країн, спілкуватися з кращими на мові успішних угод. Мережа PMTrade Invesocium не вимагає розбиратися в жаргоні або надсилати довгі повідомлення. Досить приєднатися до спостереження за трейдером, щоб перейняти його досвід, техніки і стратегії. Запит на копіювання угоди стане кращим показником успішності і професіоналізму.
PMTrade Invesocium реалізований на базі популярнї технології соціального трейдингу:
  • по-перше, користувач визначає особисті фінансові цілі і стратегію їх досягнення;
  • по-друге, вибирає трейдера зі стратегією, що дозволяє досягти поставлених цілей клієнта якнайшвидше;
  • по-третє, користувач може перевірити успішність трейдера, переглядаючи історію угод і фінансові результати;
  • нарешті, клієнт PMTrade налаштовує копіювання угод трейдера. Подальші операції будуть проходити на рахунку користувача в режимі реального часу.
Функціонал платформи копіює угоди автоматично, але частину операцій можна скасувати, якщо користувач не згоден зі стратегією трейдера. Підписка на копіювання скасовується повністю, якщо тактика трейдера не працює на досягнення фінансових цілей клієнта PMTrade.
PMTrade Invesocium формує особливу схему спілкування, яка не потребує зайвих слів. Трейдери вимірюють рейтинг за кількістю запитів на копіювання, а приватні клієнти безкоштовно і без лекцій про біржову справу отримують дієві інструменти інвестування та пасивного доходу.
Сервіс PMTrade Invesocium пропонує користувачам унікальні умови:
  • приватні клієнти заробляють без комісій;
  • копіювати можна не тільки стратегію трейдера, але і її окремі інструменти. Клієнт PMTrade може підключитися до відстеження стратегій відразу декількох досвідчених професіоналів, що знижує частку ризику;
  • відкрита історія угод кожного трейдера і показники ефективності, що дозволяє швидше вибрати кращих;
  • угоди на рахунку клієнта з’являються автоматично, у момент, коли таку ж угоду уклав трейдер. Дохід від угоди користувач також отримує одночасно з трейдером.
PMTrade Invesocium — вигідна пропозиція від досвідченого корпоративного брокера, якою можуть скористатися приватні інвестори і трейдери в Україні. Їм не потрібно спілкування або навчання, щоб здійснювати успішні операції і раз від разу збільшувати пасивний дохід.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас