"Епіцентр К" відкриває після реконструкції найбільший ТЦ в Тернополі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Епіцентр К" відкриває після реконструкції найбільший ТЦ в Тернополі

Фондовий ринок
4408
ТОВ “Епіцентр К” (Київ), що розвиває в Україні мережу однойменних торгових центрів, відкриває після реконструкції та добудови торговий центр в Тернополі, який стане найбільшим об’єктом мережі в області.
Як повідомила прес-служба рітейлера в п’ятницю, площа ТЦ, побудованого в 2008 році, після оновлення збільшилася в 1,5 разу – до 25 тис. кв. м.
“Таким чином, компанія продовжує програму реконструкції торгових центрів мережі, розпочату в 2015 році. За чотири роки в інноваційні ТЦ вже переформатовано 13 об’єктів. До кінця року в планах – відкриття ще трьох нових і переформатованих ТЦ”, – йдеться в повідомленні.
Згідно з ним, в об’єкті, крім іншого, буде відкрито магазин мережі мультибрендових спортивних товарів Intersport на площі 605 кв. м. Серед найбільших відділів – “Сад і город” (3,6 тис. кв. м), “Будівельні матеріали” з відкритими майданчиками (2,7 тис. кв. м), “Вироби з дерева” (2 тис. кв. м).
В цілому в ТЦ представлено понад 200 тис. артикулів товарів.
Крім реновацій відділів, вдосконалена і внутрішня навігація, враховано багато нюансів для зручності і комфорту покупців. Об’єкт також включає центр видачі товарів в інтернет-магазині 27.ua і паркінг на 650 місць.
ТОВ “Епіцентр К” створено в 2003 році і відкрило перший гіпермаркет в Києві в грудні того ж року.
Як повідомлялося з посиланням на генерального директора ТОВ “Епіцентр К” Петра Михайлішина, товарообіг мереж гіпермаркетів “Епіцентр” і “Нова лінія”, управлінням яких займається група компаній “Епіцентр К”, за 2017 рік склав 42 млрд грн.
За даними Єдиного держреєстру юросіб і фізосіб-підприємців на листопад 2019 року, учасниками ТОВ “Епіцентр К” є Олександр Герега (51,3%), Галина Герега (47,97%) і Тетяна Суржик (0,73%).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас