Камера Samsung Galaxy S11+ отримає перископний модуль з круглим об'єктивом (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Камера Samsung Galaxy S11+ отримає перископний модуль з круглим об'єктивом (відео)

Фондовий ринок
1759
Черговий витік проливає світло на камеру смартфона Samsung Galaxy S11+. За даними поінформованих джерел, пристрій отримає камеру з 5-кратним збільшенням, реалізованим за допомогою перископа. Але при цьому конструкція перископічного модуля буде відрізнятися від тих, які зараз доступні на ринку.
Сучасні перископічні камери в смартфонах оснащуються об’єктивами прямокутної форми. Це дозволяє світлу краще проникати до сенсора, який також має прямокутну форму. Але якщо вірити рендерам, то в разі Galaxy S11+ компанія Samsung вирішила перейти на використання більш традиційного круглого об’єктива для перископічного модуля. На задній панелі пристрою можна бачити кілька круглих об’єктивів і жодного прямокутного.
Як стверджують джерела, посилаючись на інсайдерську інформацію, фінальний дизайн камери смартфона Galaxy S11+ не буде настільки «безладним». Очевидно, мова йде про те, що об’єктиви камер на рендері розташовані несиметрично. До речі, попередні витоки рендерів моделі Galaxy S11 демонстрували більш гармонійний дизайн блоку камер на задній панелі.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас