Чи очікувати більше реклами від Moneyveo? - коментар CEO — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чи очікувати більше реклами від Moneyveo? - коментар CEO

Кредит&Депозит
2330
У компанії Moneyveo не захотіли називати суму витрат на рекламні кампанії, але при цьому підкреслили, що маржинальність бізнесу зберігається.
Таку відповідь на FinRetail2019 отримав журналіст Finance.ua від Альони Андронікової, CEO Moneyveo.
«Той рівень витрат, який був завжди, він тримається і зараз. Маржинальність бізнесу зберігається при зростанні витрат на креативи, маркетинг, залучення, рекламу. Рекламну активність на ринку компанія буде зберігати і далі. Менше активності від нас не буде точно”, – прокоментувала Андронікова.
При цьому, за її словами, ринок МФО через кілька років повинен змінитися.
«Ми всі йдемо у фінансову інклюзію. І хоча сьогодні все ще існують обмеження, віримо, що в майбутньому кожен громадянин України зможе скористатися різними фінансовими сервісами», – заявила вона.
За її словами, зараз банки обслуговують клієнтів в певній частині, в певному сегменті, з певним рівнем доходу, за певними параметрами.
«Ми за те, щоб кожен громадянин України зміг отримати різну фінансову послугу. Це не тільки страхування, це лізинг і споживчі кредити, іпотека. Зараз велика проблема в Україні з іпотекою для молодих сімей. В майбутньому у людини має бути максимальна кількість інструментів для доступу до фінансових послуг», – підсумувала CEO Moneyveo.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови від лідерів ринку МФО:

Хочу отримати гроші онлайн 💰

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас