На кордоні з РФ викрили махінації з митними операціями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На кордоні з РФ викрили махінації з митними операціями

Казна та Політика
439
На Харківщині в приміщеннях митниці виявили гроші, товари та документальні докази протиправної діяльності.
Про це повідомили в прес-службі Держприкордонслужби.
“У пункті пропуску “Гоптівка” виявлено канал переміщення до Росії значних обсягів товарів без належного митного оформлення”, – зазначили у відомстві.
Правоохоронцями встановлено виконавців і пособників протиправної діяльності, вилучено та направлено на експертну оцінку швейну продукцію, взуття, автозапчастини, косметику і багато іншіих товарів, які ділки планували відправити на російський ринок.
“Оперативно-розшукові підрозділи Держприкордонслужби спільно з іншими правоохоронними органами в рамках кримінального провадження щодо ч. 2 ст. 364 КК провели комплекс слідчо-оперативних дій”, – додали в ДПСУ.
Під час санкціонованих обшуків у службових приміщеннях митниці, як наголошується, виявили значні суми коштів, які були заховані в пачки з-під сигарет, сміттєвий бак, сканери, пакети зі сніданками, жіночі сумочки, чоловічі шапки, батареї для обігріву.
“Всього знайшли 137 тис. грн, 87 тис. російських рублів, 760 доларів США, 60 євро, а також службову документацію та інші речові докази, які долучені до матеріалів кримінального провадження. Слідчі дії у кримінальних провадженнях тривають”, – повідомили у відомстві.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас