Українські онлайн-продавці за доходами посіли 5-те місце у світовому рейтингу Payoneer — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українські онлайн-продавці за доходами посіли 5-те місце у світовому рейтингу Payoneer

Фондовий ринок
1060
Україна увійшла до п’ятірки лідерів міжнародної онлайн-торгівлі в ІІІ кварталі 2019 року, згідно з рейтингом Payoneer.
Доходи українських продавців, які користуються системою переказів Payoneer, виросли цього року на 52%.
Аналітики Payoneer проаналізували діяльність 100 000 онлайн-продавців по всьому світу. Найбільше в ІІІ кварталі цього року зросла кількість продавців з Китаю, США, Південної Кореї іта Великобританії. На п’ятому місці опинилася Україна.
Українські онлайн-продавці за доходами посіли 5-те місце у світовому рейтингу Payoneer
Кількість онлайн-продавців в Україні цього році зросла на 27%, а їхній дохід – відразу на 52%. Це другий за величиною показник зростання у світі після Великобританії.
«Тепер Україна може додати міжнародну електронну комерцію до свого списку досягнень у сфері цифрової економіки», – пишуть у блозі компанії.
У першому півріччі 2019 року Україна посіла п’яте місце за показником зростання ринку фрілансу. Кількість українців, які працюють віддалено, збільшилася на 30%, а їхні доходи – на 36%, йдеться в попередньому дослідженні Payoneer.
Традиційним світовим лідером у сфері онлайн-комерції залишається Китай. Згідно зі звітом Payoneer, кількість китайських продавців у ІІІ кварталі суттєво не змінилася, але їхні заробітки від продажів зросли на 33%.
Поліпшила результати і Корея: вона виявилася на третьому місці в рейтингу з продажу і за кількістю продавців у світі, хоча за чисельністю населення відчутно поступається Китаю та США.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас