iPhone 12 отримають гнучкі дисплеї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

iPhone 12 отримають гнучкі дисплеї

Технології&Авто
1011
Лінійка iPhone 11 включає в себе дві моделі з OLED-дисплеями і одне “бюджетне” рішення з рідкокристалічним дисплеєм. Однак, за даними інсайдерів, незабаром “яблучна” корпорація може і взагалі відмовитися від класичних матриць.
Згідно з новим витоком, вже наступного року Apple переведе свої смартфони на гнучкі і значно тонші OLED-панелі.
За даними корейських ЗМІ, в 2020 році Apple представить три нові моделі iPhone, найкомпактніша з яких отримає діагональ дисплея 5,4, а також і 6,7 6,1 дюйма. При цьому тип OLED-панелей всередині лінійки буде різнитися.
Найбільші і найкомпактніші iPhone отримають гнучкі дисплеї Samsung, виконані за технологією Y-OCTA, яка передбачає інтеграцію сенсорного шару безпосередньо в екран. Такий підхід дозволяє знизити товщину пристрою і заощадити місце для акумулятора більшої ємності.
Молодша модель з 6,1-дюймовим дисплеєм також отримає OLED-матрицею, але це буде традиційне рішення з додатковим сенсорним шаром – зараз їх виробництвом для Apple займаються Samsung і LG.
Очікується, що всі версії iPhone в наступному році почнуть оснащуватися 5G-модемами виробництва Qualcomm. За даними джерел мережі, незважаючи на купівлю бізнесу Intel, власна розробка модулів займе у компанії занадто багато часу.
Майбутнім новинкам приписують модеми Snapdragon X55, при цьому Apple, ймовірно, допрацює систему антен, збільшивши їх кількість для кращого прийому сигналу мобільної мережі.
Детальні характеристики та ціна майбутніх моделей iPhone не оголошені.
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас