Lincoln готується до випуску свого першого електрокара — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Lincoln готується до випуску свого першого електрокара

Технології&Авто
383
Американська компанія Lincoln, що спеціалізується на виробництві автомобілів преміум-класу, анонсувала випуск власного кросовера з електродвигуном. За основу майбутньої новинки компанія візьме оригінальну платформу- «скейтборд», а у виробництво автомобіль надійде вже в 2021-му.
Основою для майбутнього електромобіля іменитої марки стануть напрацювання купленого Ford стартапу Rivian, яку творці охрестили «скейтбордом» за форму несучої конструкції. Універсальна платформа з можливістю гнучкої конфігурації електродвигунів, гальмівної системи, підвіски, акумуляторів і супутньої електроніки дозволяє збирати електрокари в декількох типах кузова.
Конструкційно повнопривідний кросовер Lincoln буде схожий на Rivian R1S, анонсований минулого року. Очікується, що компактний варіант електрокара з’явиться в продажу в кінці 2021 – на початку 2022 року, а великогабаритна версія – в 2023-му.
Зараз в асортименті бренду є лише гібридні рішення. Наприклад, Corsair Grand Touring, здатний проїхати на електродвигуні близько 40 кілометрів. Вартість і докладні технічні характеристики новинки виробником поки що не оголошені.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас