Facebook запустив сервіс платних опитувань Viewpoints — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook запустив сервіс платних опитувань Viewpoints

Фондовий ринок
350
Американська соціальна мережа Facebook запустила додаток Viewpoints, користувачам якого будуть платити за проходження опитувань і виконання інших завдань.
Як повідомляється у блозі компанії, на сьогоднішній день додаток доступний тільки в США, проте компанія планує запустити його і в інших країнах в 2020 році.
У компанії відзначають, що новий додаток дозволить поліпшити такі продукти Facebook, як Instagram, WhatsApp, Portal і Oculus.
Сервіс доступний для користувачів з 18 років. Щоб користуватися Viewpoints, в додатку потрібно залогінитися через аккаунт у Facebook. Також потрібно буде вказати ім’я користувача, країну проживання, адресу електронної пошти, дату народження і стать, а в деяких випадках локацію.
«Ми не будемо продавати вашу інформацію з цього додатка третім особам. Ми також не будемо публічно ділитися вашою діяльністю у Facebook Viewpoints на Facebook або в інших акаунтах, на які ви посилаєтеся, без вашого дозволу. І ви можете припинити свою участь у будь-який час”, – йдеться в повідомленні.
Перед кожним опитуванням користувачам будуть розповідати, як компанія буде використовувати отримані дані. За участь користувачі будуть отримувати бонусні бали, які можна буде вивести на рахунок в PayPal.
Як повідомлялося, протягом 2019 року соціальна мережа Facebook видалила десятки мільйонів постів, які пропагували тероризм, суїцид, дитячу порнографію, насильство, а також які містили ненависницькі висловлювання та інформацію про наркоторгівлю.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас