Київстар змінює умови деяких своїх послуг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київстар змінює умови деяких своїх послуг

Особисті фінанси
27585
Мобільний оператор Київстар змінює умови надання послуг «Інтернет без кордонів», «Мобільний Інтернет XL» і «Бізнес Інтернет без кордонів».
Про це повідомляє прес-служба компанії.
“У зв’язку з тим, що деякі послуги і сервіси були введені в середньому 5 або більше років тому, і зараз мають невигідні, неактуальні для абонентів умови, Київстар час від часу переглядає наповнення послуг”, – йдеться в повідомленні.
Що змінюється:
  • для абонентів контрактної форми. З 1 грудня 2019 року припиняється надання послуг «Інтернет без меж», «Мобільний Інтернет XL» та «Бізнес-Інтернет без меж». Користуватися цими послугами можна до 30 листопада 2019 року;
  • для абонентів передплаченого зв’язку. Послуги «Інтернет без кордонів», «Мобільний Інтернет XL» припиняють діяти з 5 грудня 2019 року. Чинні користувачі послуги зможуть користуватися ними до 4 грудня 2019 року.

Як поповнити мобільний без комісії

Як пояснюють в компанії, умови змінюються з метою поліпшення обслуговування абонентів. Також наголошується, що в більшості чинних тарифних планів Київстар пропонує мобільний інтернет на більш вигідних умовах.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас