Uber Eats тепер також працює з кур'єрами з ресторанів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Uber Eats тепер також працює з кур'єрами з ресторанів

Фондовий ринок
306
Починаючи з 26 листопада, Uber Eats надає можливість ресторанам у Києві та Львові використовувати власних кур’єрів для доставки замовлень від компанії.
Раніше Uber Eats був доступний тільки для ресторанів, які пропонували доставку за допомогою кур’єрів платформи.
Тепер ресторани можуть обирати доставку власними кур’єрами або Uber Eats простим перемиканням в додатку, залежно від того, скільки персоналу доступно зараз і що краще для клієнтів.
Завдяки новій опції доставки, користувачі Uber Eats отримають доступ до більш широкого вибору ресторанів. Сервіс вже співпрацює з більш ніж 700 ресторанами в двох містах України і очікує, що ця кількість значно зросте.
“Ми твердо віримо, що це допоможе великим і маленьким ресторанам успішно розвиватися в майбутньому, значно розширюючи вибір для користувачів”, — прокоментував Ігор Ковальов, генеральний директор Uber Eats Україна.
Активно зростаючий ринок доставки їжі в Європі, який, за прогнозами, може зрости до $24,7 млрд до 2023 року, відіграє все більш важливу роль у зростанні бізнесу малих і середніх ресторанів. Очікується, що в 70% ресторанів Uber Eats, що представляють цей сегмент, доставка їжі становитиме все більшу частку від їхнього доходу.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас