В Україні можуть з'явитися нові автозаводи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні можуть з'явитися нові автозаводи

Технології&Авто
5146
В Україні можуть з’явитися нові автомобільні заводи, побудовані за допомогою іноземних інвесторів. Ініціатором цього виступає Закарпатський автомобільний кластер.
Про необхідність залучати інвестиції в українську автомобільну промисловість йшлося під час серії бізнес-форумів на заводі «Єврокар» біля Ужгорода. У форумах брали участь керівники ключових підприємств Закарпаття та іноземні інвестори.
Учасники форумів обговорювали сьогоднішню ситуацію в промисловості та економіці, можливості і умови подальшого розвитку вже наявних підприємств Закарпатської області.
З 2001 по 2005 рік в Закарпатті існувала спеціальна економічна зона, головною перевагою якої були пільги для іноземних інвесторів. У Закарпатську область прийшло багато іноземних компаній. Але з 2005 року пільг немає, і тому закарпатські підприємства стали об’єднуватися в один великий промисловий кластер.
Закарпатський автомобільний кластер виступає за нову інвестиційну модель України. Це має сприяти розвитку української автомобільної промисловості. У тому числі появі нових автозаводів.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас