В Бахрейні запустили перший повністю цифровий банк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Бахрейні запустили перший повністю цифровий банк

Фінтех і Картки
551
Банк ABC оголосив про запуск ila Bank,цифрового банку для мобільних пристроїв, який почав роботу сьогодні опівночі і відкрив нову еру в цифровому банкінгу в Бахрейні. Про це пише 24/7News.
Запуск ila відображає прагнення банку ABC вивести сектор фінансових послуг на новий рівень, поєднуючи технології з орієнтованим на людину дизайном для перегляду банківської діяльності наступного покоління.
Ila обіцяє «перемістити» своїх клієнтів від того, де вони знаходяться зараз «туди», де вони хочуть бути, забезпечуючи свої довгострокові та короткострокові цілі і прагнення за допомогою передових технологій та складної аналітики даних.
«В банку ABC ми розглядаємо зміни як можливість стати більш значущими для наших клієнтів, – сказав генеральний директор групи компаній ABC. – Це захоплюючий час не тільки для нас, але і для усієї країни. Цифрова трансформація надає величезні можливості для стимулювання довгострокових позитивних змін по усьому Королівству».
Серед особливостей нового цифрового банку виділяється:
  • цифрова реєстрація за кілька хвилин,
  • користувач одразу отримує віртуальну дебетову карту,
  • клієнтам пропонуються гнучкі варіанти фінансування,
  • користувач може відкрити декілька рахунків в іноземній валюті, які можуть бути прив’язані до однієї карти,
  • клієнт отримує рахунок, який заохочує його економити більше, винагороджуючи його більш високою процентною ставкою на більш високому балансі, який буде розраховуватися щоденно та виплачуватись щомісячно.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас