У Росії аптеки зацікавилися продажем ліків у кредит — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Росії аптеки зацікавилися продажем ліків у кредит

Кредит&Депозит
340
МТС Банк, штаб-квартира в Москві, тестує видачу POS-кредитів на купівлю дорогих ліків.
Поки що взяти позику на купівлю препаратів можна в кількох аптеках «Самсон-фарма» (російська фармацевтична компанія-ритейлер — ред.), подібну послугу також планує запустити група компаній «ЕРКАФАРМ» (аптеки у форматі від мегамаркетів до кіосків — ред.). Проте великі гравці на ринку POS-кредитування з побоюванням дивляться на сегмент фармацевтики: ринок хоч великий і низькоконкурентний, але ризики не вивчені.
Взяти цільовий споживчий кредит в аптеках «Самсон-фарма» можна на суму від 3 тис. до 300 тис. рублів за ставкою 23% річних. Максимальний строк позики — один рік. Експеримент був запущений минулого тижня.
“Самсон-фарма” спеціалізується на продажу рідкісних і дорогих лікарських препаратів, в тому числі онкологічних. «Ми не з чуток знаємо про випадки, коли препарат потрібен тут і зараз, але необхідної суми у покупця немає і взяти її нема де. POS-кредитування в цьому випадку – це швидкий вихід із ситуації”, – пояснюють запуск нової послуги в мережі.
Надалі “Самсон-фарма” планує розвивати POS-кредитування як частину програми лояльності і компенсувати вартість обслуговування позики, в тому числі за рахунок партнерів-виробників.
До речі, портал Finance.ua давно аналізує пропозиції щодо кредитів в Україні. Щоб допомогти вам з вибором кредиту онлайн, у нас на сайті працює спеціальний сервіс.

Помічник з кредитів 🕵️‍♂️

За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас