iPhone складатимуть лише в Китаї - Тім Кук — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

iPhone складатимуть лише в Китаї - Тім Кук

Технології&Авто
1070
Смартфони iPhone від Apple навряд чи будуть коли-небудь складатися в США, де базується головний офіс компанії.
Про це розповів в інтерв’ю ABC News глава корпорації Тім Кук.
За словами Кука, питання складання iPhone на території США «немає на горизонті».
«Я гадаю, що iPhone складається всюди», – зазначив глава Apple, пояснивши, що смартфон є кінцевим продуктом глобальної ланцюжка поставок, яка включає в себе компоненти, які виробляються в різних країнах і регіонах світу, в тому числі в США.
Інтерв’ю було приурочено до візиту президента США Дональда Трампа на завод Apple в, що будується в техаському Остіні, який має відкритися в 2022 році. Очікується, що на ньому буде створено до 15 тисяч робочих місць і вироблятимуться ноутбуки MacPro. При цьому складання iPhone не планується.
Також Кук розповів, що лобіює перед главою держави скасування мит на ввезену в США продукцію Apple, вироблену за кордоном. У відповідь на це Трамп обіцяв подумати над цим питанням. Кажучи про умови ввезення гаджетів Apple, президент заявив, що продукція компанії повинна мати умови не гірші, ніж конкуренти з Південної Кореї.
“Ми уклали угоду з Кореєю, і тепер пристрої Samsung ввозяться безкоштовно. Проблема в тому, що у нас є Apple, і ми повинні ставитися до неї точно так само”, – зазначив американський лідер.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас