Google запускає сервіс для відтворення аудіо-новин (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google запускає сервіс для відтворення аудіо-новин (відео)

Технології&Авто
289
Компанія Google запускає новий сервіс для віртуального помічника Google Assistant, який називається Your News Update.
Він використовує алгоритмічно підібраний новинний потік – такий, який можна зустріти в Facebook або новинного каналу Google – і трансформує його в аудіопотік. Щоб відтворити його, достатньо віддати голосову команду «Listen to the news» помічнику Google Assistant на смартфоні або розумній колонці.
В рамках сервісу Your News Update компанія Google використовує інформацію, зібрану про користувача, включаючи місце свого перебування, щоб створити серію коротких новинних повідомлень від партнерів, у яких компанія ліцензує аудіо. Google сподівається створити екосистему, яку вона називає «аудіо-мережею». Це будуть не стільки подкасти, скільки новини, схожі на погодинні оновлення новин, які можна почути по радіо.
Сервіс Your News Update замінює поточний спосіб отримання оновлень новин через Assistant, який пропонує простий список джерел новин. За допомогою нової системи користувачам належить вибрати, які джерела вони хочуть використовувати і в якому порядку вони будуть відтворюватися. Після того, як сервіс буде остаточно запущено, користувачі зможуть вибирати між новою системою або оригінальною.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас